0
0,00
Baby thuis
Baby onderweg
  • Baby Buy It

    Baby Buy It biedt de producten aan van Childwood en Childwheels voor thuis en onderweg.


    lees meer Baby Buy It

Baby Buy It

Baby Buy It biedt de producten aan van Childwood en Childwheels. De website is opgedeeld in 2 categorieën: een categorie voor 'thuis' en een categorie voor 'onderweg'. Binnen deze categorieën kan u een zeer ruim assortiment aan kindermeubels, hoge stoelen, decoratie, reisbenodigdheden en dergelijke terugvinden.  

 

EU veiligheidsnormen - Alle producten zijn conform aan de strengste EU-normen en zijn met zorg gecreëerd voor de allerkleinsten.

 

Belgian Design – Alle producten op de website zijn op en top Belgisch!

 

Persoonlijke service – Baby Buy It biedt zijn klanten verschillende mogelijkheden aan om contact op te nemen. Voor al uw vragen kan u bij ons terecht via email op contact@babybuyit.be, maar ook telefonisch op het nummer +32 457 30 20. Wij verzekeren een snelle en persoonlijke service op maat van onze klant! Hebt u advies nodig bij uw aankoop, hulp bij de montage of een wisselstuk? Het Baby Buy It team staat elke werkdag van 08.30 tot 17.00u voor u klaar.

 

Leveringen – De meeste producten op onze website hebben wij steeds op voorraad. Van zodra uw bestelling bij ons binnenkomt, kunnen wij bijgevolg een snelle levering van bestelde producten verzekeren!

Leveringen in België zijn gratis vanaf €50! Voor leveringen in België onder €50 en voor leveringen buiten België zullen leveringskosten aangerekend worden afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling. Voor meer informatie, verwijzen wij naar de leveringsvoorwaarden.

Opgelet! De Baby Buy It webshop levert enkel binnen Europa. Indien u een levering wenst buiten Europa, gelieve dan de klantenservice te contacteren voor de leveringsvoorwaarden op contact@babybuyit.be of telefonisch op het nummer +32 457 30 20.

Retour - Als consument hebt u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een retour van één of meerdere bestelde goederen aan te melden. Indien u van dit recht gebruik wilt maken, moet Baby Buy It hiervan binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte gebracht worden met vermelding van de bestelnummer schriftelijk of via e-mail op contact@babybuyit.be

De producten dienen in de originele verpakking te zitten en mogen niet gebruikt, gemonteerd of beschadigd zijn. Is dit wel het geval, behoudt Baby Buy It het recht om de goederen niet terug te nemen. De producten dienen na aanmelding binnen de 14 dagen teruggestuurd te worden naar CHIS, Neerveld 9, 2550 Kontich, België.

 

Voor meer informatie over onze diensten, verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.

 
Top